De Kattenberg Winterswijk
Omgeving

Omgeving

Omgeving van De Kattenberg

Ons vakantiecomplex ligt midden in de bossen en de omgeving leent zich uitstekend voor vele fiets- en wandelmogelijkheden. U kunt vanuit uw vakantiewoning op loopafstand naar het Korenburger- en Meddoseveen. Ongetwijfeld komt u onderweg de galloways tegen.

Verken de omgeving van Winterswijk

Italiaanse Vespa scooter huren

Wilt u de achterhoek eens verkennen op een originele Italiaanse Vespa scooter? Informeer dan of de scooter in uw vakantieperiode nog beschikbaar is. Als extra service wordt uw scooter gratis gebracht en ook weer opgehaald bij uw vakantiewoning.
Meer

Fietsverhuur

Wilt u een fiets huren, dan kan dit bij profile Wesselink. Ook Wesselink brengt en haalt uw fiets gratis. U kunt van te voren uw fiets laten reserveren.
Meer
In de omgeving: 1km

Meddoseveen

Paarse heidepracht gecombineerd met uitgestrekt moerasveen, maakt het Meddoseveen bijzonder en speciaal. Kikkers springen voor u ui en vlinders fladderen om uw oren, als u dit kwetsbare en bijzondere gebied doorkruist.
In de omgeving: 1km

Korenburgerveen

Het Korenburgerveen is een kwetsbaar hoogveengebied bij Winterswijk. Ervaar de bijzondere natuur van het Korenburgerveen via de wandelroutes of ga mee op een van de excursies in het meest kwetsbare deel, dat anders niet toegankelijk is.

Sfeerimpressie van de omgeving